Introducere 

Acesti termeni si conditii (denumiti in continuare "Termeni") se vor aplica tuturor vanzarilor de produse de catre magazinul on line  www.exopet.ro.

Utlizarea site-ului
Utlizarea site-ului www.exopet.ro este gratuita si implica acceptarea Termenilor. Va rugam sa cititi cu atentie acesti Termeni si daca nu sunteti de acord cu acestia, va rugam sa nu folositi site-ul nostru.
Ne rezervam dreptul de a aduce modificari in orice moment site-ului nostru, fara nicio alta notificare. Va recomandam sa recititi in mod regulat Termenii pentru a fi informati in orice moment cu privire la modificarile aduse. 
Exopet este titularul drepturilor de proprietate intelectuala, designului si continutului site-ului, precum si asupra marcilor inregistrate publicate pe site.
Utilizatorul este persoana fizica si/sau juridica care acceseaza site-ul in scopuri private si care a acceptat Termenii. Este interzisa utlizarea abuziva a site-ului, cu incalcarea dispozitiilor legale in domeniu si care are ca efect prejudicierea Exopet, in calitate de detinator al site-ului.  
Exopet nu raspunde de nicio pierdere, cost, pretentie sau cheltuiala, in cazul in care acestea sunt cauzate de nerespectarea de catre utilizator a Termenilor.

Produse
Produsele comercializare sunt noi si, in momentul livrarii, sunt insotite de factura fiscala. 
Preturile afisate pe site sunt exprimate in lei si includ TVA. Preturile afisate pe site pot fi schimbate fara notificare prealabila. Daca insa comanda Clientului a fost confirmata, atunci pretul nu va suferi modificari.
La pretul produsului comandat se vor adauga costurile suplimentare de livrare.
Promotiile prezentate pe site sunt valabile in perioada de timp mentionata sau in cazul in care nu se mentioneaza o perioada de timp, acestea sunt valabile in limitele stocurilor disponibile.

Comanda. Incheierea Contractului 
Pentru plasarea unei comenzi veti parcurge un proces simplu, la sfarsitul caruia veti confirma comanda apasand butonul "finalizeaza comanda". Inainte de confirmarea comenzii, veti fi informat cu privire la pretul total care trebuie platit si veti avea intotdeauna posibilitatea de a verifica si de a corecta comanda.  

Dupa plasarea unei comenzi pe site-ul nostru, veti primi un e-mail prin care confirmam primirea si inregistrarea comenzii dumneavoastra. Acest lucru nu inseamna ca aceasta comanda a fost acceptata. Comanda dumneavoastra constituie o oferta de cumparare efectuata de dumneavoastra, a unui produs listat pe site-ul nostru. Toate comenzile sunt supuse acceptarii de catre noi. Contractul dintre dumneavoastra si noi va fi considera incheiat numai dupa acceptarea de catre noi a comenzii dumneavoastra. Contractul se va referi numai la acele produse pentru care am acceptat comanda plasata de dumneavoastra, urmand a va transmite o confirmare de acceptare a comenzii printr-un email prin care va informam ca produsul a fost expediat. In cazul in care nu putem onora un contract din cauza stocului insuficient de produse, eroare tehnica ori neconformitati constatate in momentul procesului de expediere, va vom informa cu privire la aceasta situatie si va vom rambursa sumele platite, daca este cazul, in termen de cel mult 14 zile de la data la care ne-ati comunicat intentia dumneavoastra de retragere din contract.

Achizitie in calitate de vizitator 
Aceasta pagina web permite, de asemenea, efectuarea cumparaturilor prin intermediul functiei de achizitie in calitate de vizitator, nefiind obligatorie deschiderea unui cont.

Garantia legala de conformitate  
Produsele noastre beneficiaza de garantie de conformitate in baza dispozitiilor legale aplicabile, de 30 zile de la data livrarii.
Clientul are urmatoarele drepturi, conform Legii 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora.

Retur 
Produsele pot fi returnate in termen de 14 zile calendaristice de la data primirii coletului.

Produsele se returneaza impreuna cu Formularul de retur ce poate fi gasit in colet alaturi de produsele livrate. In cazul in care nu aveti un Formular de retur, va rugam sa mentionati in coletul cu care returnati produsele: datele de identificare (nume/denumire, adresa la care au fost livrate produsele, e-mailul si numarul de telefon), lista cu produsele  returnate, modalitatea in care se doreste returnarea (schimb sau returnarea contravalorii) si detalii privind contul in care se doreste primirea banilor, daca este cazul. Restituirea banilor se va face către același canal de unde a fost făcută plata; exemplu: dacă a fost făcută plata cu cardul se vor întoarce banii tot pe același cont.

Produsul se va returna impreuna cu ambalajele si accesoriile originale. 

Exopet  va pastra confidentialitatea informatiilor de orice natura pe care i le furnizati. Dezvaluirea informatiilor furnizate se va putea face doar cu respectarea stricta a legislatiei aplicabile.
Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, ne oferiti acces nerestrictionat la acestea, dreptul de utiliza, repoduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Sunteti de acord, totodata, ca noi sa putem utiliza liber, in interes propriu, aceste materiale sau informatii pe care ni le-ati furnizat prin intermediul site-ului.  Exopet  nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor furnizate de dumneavoastra, daca legislatia in vigoare nu prevede alte specificari in acest sens. 

Proprietate intelectuala 
Ati luat la cunostinta si consimtiti ca toate drepturile de autor, marcile inregistrate şi alte drepturi de proprietate intelectuala asupra materialelor si continutului, care fac parte din acest website, sunt detinute Exopet . Aveti dreptul de a folosi acest material numai cu acordul expres al nostru. Acest lucru nu va impiedica sa utilizati acest website in masura in care este necesar sa copiati detaliile comenzii dumneavoastra.

Comunicari scrise
Legea aplicabila impune ca o parte din informatiile sau comunicarile pe care vi le trimitem sa fie efectuate in scris. Prin utilizarea acestui website acceptaţi ca, in principal, comunicarile cu noi, sa aiba loc in forma electronica. In scopuri contractuale, sunteti de acord cu utilizarea acestei forme electronice de comunicare si recunoasteti ca orice contract, notificare, informare si alte mesaje pe care vi le trimitem pe cale electronica, respecta cerintele legale ale unei comunicari scrise. 

Legea aplicabila
Legea care guverneaza acest website este legea romana.