0
0
Produse

Brit Lets Bite Meat Snacks Chicken Fillet 80 g

Cod produs: 30366

Producător: Exopet

15,99 Lei

Opinia clientilor:

1
Indisponibil
Brit Let's Bite Fillet O'Chicken sunt recompense cu carne din piept de pui pentru cainii adulti, de orice talie. Este o hrana complementara gustoasa, de consistenta semiumeda. Intrucat contin 100% file de carne de pui, un continut minim de grasimi si zahar, aceste recompense nu afecteza echilibrul nutritional al cainelui si sunt foarte bine tolerate. Ambalajul practic permite resigilarea produsului pentru a permite pastrarea aromei si calitatilor acestuia.\n\nDelicios pentru cainele tau.\n\nIngrediente gustoase si naturale.\n\nValoare nutritiva ridicata.\n\nIdeal pentru antrenament, recompensare si gustare.\n\nSatisface instinctul natural de mestecare al cainelui tau.
\nCompozitie: carne de pui 92,8%, glicerina 3%, sorbitol 2%, amidon 1%, proteine ​​de mazare 1%, sare 0,2%\n \nIngrediente analitice: proteine ​​40,0%, grasimi brute 3,5%, cenusa bruta 4,0%, fibre brute 0,2%, umiditate 23,0%\n \nEnergie metabolizabila: 2.980 kcal / kg
\n

Produsul se serveste in timpul zilei ca recompensa, mai ales in timpul sesiunilor de dresaj sau pe timpul plimbarilor atunci cand se doreste sporirea nivelului de miscare al animalului de companie. Cantitatea se ajusteaza in functie de necesarul si conditia cainelui, fara a se administra in exces.

Acorda o nota:
Din aceeasi categorie