X
Lista favorite

Câini 1001 produse

Ordoneaza:

Afișare:

29.99 lei
29.99 lei
29.99 lei
27.99 lei
27.99 lei
27.99 lei
21.99 lei
21.99 lei
21.99 lei
17.99 lei
17.99 lei
17.99 lei
12.99 lei
10.99 lei
10.99 lei
10.99 lei
9.99 lei
71.99 lei
53.99 lei
51.99 lei
35.99 lei
71.99 lei
65.99 lei
53.99 lei
51.99 lei

Mancare Caini | Alimentatie Completa Pentru Patrupezi

  Mancare caini - ce tip de hrană este indicată pentru un câine sterilizat? Și ce fel de hrană este cea mai bună pentru un cățel? Iată câteva sfaturi și întrebări pe care le-am primit atunci când am vrut să cumpăr mancare caini de la ExoPet.ro. Aceste informații vă pot ajuta să luați o decizie în cunoștință de cauză cu privire la ceea ce este mai bine pentru puiul dvs. Poți alege hrana potrivită pentru puiul tău urmând câțiva pași simpli.
  Te uiți ce ingrediente conține hrana caini pe care ai găsit-o la promoție. Când vă uitați la ceea ce este pe eticheta unei hrane pentru câini, este important să căutați ingrediente pentru alimente integrale. Acestea sunt mai importante decât adăugarea de vitamine și minerale, care sunt de obicei în cantități mici. Proteinele sunt o componentă esențială a dietei unui câine și au nevoie de 20 de tipuri diferite de aminoacizi.

  În timp ce câinii pot sintetiza opt dintre acestea, restul trebuie obținut prin dietă. Sodiul este un nutrient important pentru câini care trebuie să existe în mancare caini, deoarece menține echilibrul fluidelor din organism. O sursă bună de sodiu este carnea de pasăre. O cantitate sănătoasă de sodiu este necesară pentru ca câinele tău să rămână sănătos. Un alt aspect important de luat în considerare atunci când ne uităm la mancare caini este cantitatea de subproduse de origine animală.
  Deși multor oameni nu le plac aceste ingrediente, ele sunt o parte acceptată a industriei animalelor. Adevărul este că subprodusele de origine animală nu diferă cu mult de alte cărnuri din punct de vedere nutrițional. Deși există multe dezbateri despre utilizarea subproduselor de origine animală în hrana pentru câini, există două reguli care vă pot ajuta să navigați în lumea confuză a ingredientelor pe bază de animale.

Alegeți mancare caini recomandată de medicul veterinar

  Mancare caini trebuie să cumpărați în funcție de sugestia medicului veterinar, mai ales la un câine care are probleme de sănătate. Un câine sterilizat nu poate consuma aceeași mancare caini cu un câine adult. Un câine de talie mică, de exemplu, trebuie să aibă hrana caini pentru talia lui. Prima regulă generală este de a evita consumul de hrană pentru câini care conține subproduse de origine animală, cu excepția cazului în care producătorul spune altfel.
  A doua regulă este să te uiți la ambalajul alimentelor pe care le ai în vedere. Producătorul va enumera orice aditivi și va include de obicei un număr de contact în cazul în care aveți întrebări. În al doilea rând, asigurați-vă că alimentele îndeplinesc standarde stricte pentru o dietă completă și echilibrată. Căutați pe ambalaj la hrana caini tabelul care indică cantitatea minimă de nutrienți, conținut de apă și fibre necesare pentru o sănătate bună.

  Există mulți factori care pot influența ce tip de mancare umeda caini preferă animalul tău de companie. Unii câini preferă carnea, în timp ce alții nu. Le place mancare umeda caini pentru că este mai suculentă și mai ușor de mestecat comparativ cu alte tipuri de hrană. Un câine poate fi, de asemenea, pretențios din cauza obiceiurilor alimentare proaste.
  Dacă își schimbă în mod constant aroma mâncării sau dacă primesc prea multe delicii, acest lucru poate duce la aversiune pentru hrana caini. În timp ce majoritatea câinilor le place carnea, o dietă prea bogată în carne va face un câine nefericit. Grăsimile din produsele de origine animală sunt esențiale pentru câini și fac mâncarea să aibă un gust mai bun. Cu toate acestea, este important să știți câtă grăsime poate consuma un câine. Cățeii au nevoie de un aport mai mare de proteine ​​și calorii decât câinii adulți.

Când achiziționați hrana caini verificați lista de ingrediente

  Hrana caini este adaptată în funcție de talie și vârsta animalului, dar și în funcție de problemele de sănătate. Câinii au evoluat pentru a mânca carne, iar acest aliment conține în mod natural sare, pe care ei o apreciază. În sălbăticie, lupii mănâncă aproximativ 80% carne. Dar, spre deosebire de lupi, câinii domestici au dezvoltat gusturi și au preferințe diferite pentru hrana caini. Chiar dacă unii câini de companie își termină boabele în grabă, alții mestecă pe îndelete.
  În felul acesta, nu le este foame. Hrana pentru căței conține proteine, grăsimi și carbohidrați pentru a satisface nevoile energetice ale unui cățel în creștere. De asemenea, cățeii ar trebui să primească cantități mai mici de calciu și fosfor pentru dezvoltarea oaselor. Schimbarea hranei pentru câinii în vârstă nu este o idee bună. Este esențial să consultați un medic veterinar înainte de a face orice modificare.

  Câinii mai în vârstă pot avea dificultăți în absorbția nutrienților și vor crește sau vor pierde în greutate. În aceste cazuri, cel mai bine este să rămâneți cu mâncarea cu care este obișnuit câinele dvs. Și din când în când să mergeți și pe varianta de mancare umeda caini. Câinii adulți au nevoie și de grăsimi și proteine ​​sănătoase. Acizii grași Omega-6, în special, vor susține sănătatea pielii și a blăniței. O dietă bogată în proteine și cereale, va ajuta câinele să rămână activ și puternic.
  Puteți găsi o hrană pentru câini care le conține pe toate trei în același produs, dar asigurați-vă că o testați mai întâi pe o cantitate mică pentru a vedea dacă îi place. Puteți alege mancare umeda caini dintr-o formulă bazată pe dimensiunea, rasa și greutatea câinelui dvs. Aceste formule sunt realizate folosind cele mai recente științe nutriționale pentru un câine sănătos și fericit.

mancare caini
hrana caini
mancare umeda caini
Logo firma
whatsapp