X
Lista favorite

Hrană Uscată 330 produse

Ordoneaza:

Afișare:

Hrana Uscata Caini | Mancare Destinata Pentru Toate Rasele De Caini

  Hrana uscata caine de la ExoPet.ro este o opțiune potrivită pentru proprietarii de câini. Câinilor le place această hrana uscata caine și marea lor majoritate trăiesc o viață fericită, activă și sănătoasă alături de ea. Totuși, odată cu intrarea pe piață a alimentelor umede, conservate și refrigerate, unii oameni au devenit preocupați de proprietățile nutritive ale alimentelor uscate. Existând deja o dezbatere pe această temă, ne-am gândit să încercăm să analizăm toate punctele de vedere.
  Se spune, spre exemplu, că foarte multe animale de companie preferă hrana umedă, deoarece este mai gustoasă. Probabil că este adevărat, asta nu înseamnă că hrana uscată nu este o opțiune sănătoasă pentru câini. Și prima dovadă este desigur faptul că milioane de câini se hrănesc doar cu acest tip de hrană! Este un argument suficient pentru noi, însă în cazul în aveți îndoieli, puteți cere părerea medicului veterinar despre alimentația potrivită câinelui dumneavoastră!

  Hrana uscata caine a fost timp de zeci de ani singura hrană disponibilă comercial pe piață, iar acesta este un alt indiciu bun că se poate trăi o viață perfect sănătoasă având la dispoziție doar un singur fel de mâncare. În continuare, milioane de oameni folosesc exclusiv hrana uscată pentru câinii lor, iar aceștia trăiesc mai mult decât oricând. Cu toate acestea, este întotdeauna o idee bună să discutați cu un medic veterinar înainte de a schimba alimentația, așa că dacă decideți să treceți de la hrană umedă la mâncare uscată, consultați mai întâi medicul veterinar.
  Acesta vă poate îndruma cel mai bine, ținând cont de particularitățile câinelui și istoricul său de sănătate. Tot ce trebuie să știți, în cazul în care aveți un câine fără probleme particulare de sănătate, hrana uscată beneficiază de formule gândite pentru a oferii necesarul de proteine și grăsimi necesare pentru a susține sănătatea câinelui.

Hrana uscata caini reprezintă o soluție rentabilă atunci când aveți câini de talie mare!

  Hrana uscata caini este acum concepută pentru a conține un anumit procent de proteine si grăsimi care sunt necesare pentru ca cățeii sa fie sănătoși. Aceasta înseamnă că, oferind câinelui dumneavoastră o hrana uscata caini câini din comerț, nu va trebui să aveți grija suplimentelor alimentare pentru a îl menține sănătos. De la introducerea hranei uscate în dieta câinilor, standardele de nutriție s-au schimbat mult. Astăzi ingredientele folosite au o calitate mai bună iar animalele beneficiază de mai mulți nutrienți.
  Ulterior, odată cu introducerea hranei umede pentru câini, multă lume a considerat că aceasta este o opțiune mai bună și mai sănătoasă pentru animalele de companie. Timpul a arătat că ambele opțiuni sunt corecte, diferența fiind făcută de particularitățile fiecărui câine. Spre exemplu, pentru câinii cu probleme dentare este recomandată hrana umedă iar câinii cu afecțiuni medicale sunt deseori îndrumați către o dieta bazată exclusiv pe hrană uscată.

  Hrana uscata caini 15 kg a fost concepută pentru a oferii tot complexul de care are nevoie câinele. Cel mai adesea aportul de proteine este cuprins între 18 și 32% iar cel de grăsimi între 8 și 22%. Suplimentar, alimentele uscate vor conține carbohidrați ce oferă câinelui energie. Practic, la achiziționarea unui sac de hrană uscată aveți în interior tot complexul necesar pentru dezvoltarea armonioasa și sănătoasă a câinelui.
  Și alimentele umede pentru câini au o componență relativ echilibrată, dar adesea aportul de proteine și grăsimi este mai mare iar cel de carbohidrați este mai redus. Aceasta înseamnă că acei câinii care au nevoie de mai puțini carbohidrați în dieta lor se vor descurca mai bine cu hrana umedă pentru câini, în timp ce câinii mai activi, care au multă energie, ar putea avea nevoie să consume hrana uscată pentru câini pentru a avea suficientă energie pentru a trece ziua.

Schimbarea comportamentului pentru a accepta mancare caini sac

  Mancare caini sac este o soluție sănătoasă, ieftină și curată. Cu toate acestea, dacă câinele tău este obișnuit să mănânce hrană umedă, trecerea la hrana uscată poate să fie dificilă. Mâncarea umedă este mai gustoasă, ceea ce face ca animalele să o prefere. Inconvenientele sunt de ordin financiar, aceasta fiind adeseori mai scumpă, și igienic. Câinii au tendința să împrăștie în jur mâncarea umedă, iar în jurul bolului se creează multă murdărie.
  Astfel că trecerea la hrana uscată devine o opțiune rațională pentru proprietarii de câini. În plus, unii câini au recomandări medicale pentru hrana uscată! Indiferent de motivul pentru care doriți să faceți schimbarea, primul pas ar trebui să fie consultarea cu un medic veterinar. Dacă primiți aprobarea de la acesta, veți începe să adăugați gradual hrana uscată în hrana umedă. Acest lucru va preveni problemele de stomac pentru câine și îl va obișnui cu noul gust și textură.

  Atunci când cumpărați mancare caini sac pentru a face trecerea de la hrana umeda la hrana uscată ar trebui să aveți în vedere și eliminarea oricăror alte surse de hrană. Astfel se va evidenția faptul că hrana uscată este potrivită și nu îi generează probleme de sănătate. În cazul în care câinele are probleme consultați din nou medicul veterinar, acesta ar trebui să fie în măsură să va îndrepte spre un alt tip de hrană sau să vă spună ce faceți greșit.
  În cazul în care medicul veterinar vă recomandă să nu îi oferiți câinelui hrană uscată, ar trebui să îl ascultați. Amintiți-vă că hrana umedă este mai potrivită pentru anumiți câini, iar acesta poate fi cazul câinelui dumneavoastră. În plus, medicul veterinar este în măsură să va recomande și alimente crude sau anumite tipuri de mâncare gătită, în cazul în care condițiile de sănătate ale câinelui impun acest lucru.

hrana uscata caine
hrana uscata caini 15 kg
mancare caini sac
Logo firma
whatsapp