0
0
Produse

Piper Pure cu Carne de Miel, 150 g

Cod produs: 27252

Producător: Exopet

8,99 Lei

Opinia clientilor:

1
Indisponibil

Piper Pure cu Carne de Miel este o hrana premium pentru cainii care sufera de alergii la anumite proteine. Este o hrana monoproteica, completa si echilibrata, pentru caini de toate rasele, indiferent de varsta sau activitatea fizica

Hrana umeda Piper Pure cu Carne de Miel are in componenta o sursa unica de proteine (carnea de miel) si se recomanda in cazul cainilor care prezinta intolerante si alergii alimentare, indeplinind 100% nevoile nutritionale zilnice ale cainilor adulti, datorita continutului echilibrat de nutrienti, minerale si vitamine. De asemenea, calitatea deoasebita a produsului, il recomanda ca prim aliment solid al puilor de catel, folosit in etapa de diversificare a alimentatiei acestora.

Ingrediente:
carne de miel 59%, bulion din carne de miel, orez brun 5%, minerale FARA COLORANTI, CONSERVANTI, POTENTIATORI DE AROMA si GUST!

Aditivi nutritionali/kg:
Vitamina D3 (cholecalciferolum) – 450 IU, Vitamina E (DL-alpha-tocopheryl acetat) – 40 mg, E6/Zinc (zinc oxid) – 30 mg, E4/Cupru (cupru sulfat pentahydrat) – 3 mg, E5/Magneziu (magneziu oxid) – 2 mg, E2/Iodina (calciu iodat) – 0.3 mg Compusi analitici: proteina bruta 9 %, uleiuri si grasimi 6,0 %, fibra bruta 0,5 %, umiditate 80 %, substanta uscata ( cenusa, minerale ) 2. %

Conditii de depozitare: A se depozita in loc ferit de umezeala si expunere directa la soare, la temperaturi de pana la 25°C.

Acorda o nota:
Din aceeasi categorie