0
0
Produse

Piper Pure cu Carne de Rata, 150 g

Cod produs: 26834

Producător: Exopet

8,99 Lei

Opinia clientilor:

1
Indisponibil
Piper Pure cu Carne de Rata este o hrana premium pentru cainii care sufera de alergii la anumite proteine. Este o hrana monoproteica, completa si echilibrata, pentru caini de toate rasele, indiferent de varsta sau activitatea fizica\n\nHrana umeda Piper Pure cu Carne de Rata are in componenta o sursa unica de proteine (carnea de rata) si se recomanda in cazul cainilor care prezinta intolerante si alergii alimentare, indeplinind 100% nevoile nutritionale zilnice ale cainilor adulti, datorita continutului echilibrat de nutrienti, minerale si vitamine. De asemenea, calitatea deoasebita a produsului, il recomanda ca prim aliment solid al puilor de catel, folosit in etapa de diversificare a alimentatiei acestora
\nIngrediente:\nCarne de rata 65%, supa de rata, carbonat de calciu, clorura de potasiu, minerale FARA COLORANTI, CONSERVANTI, POTENTIATORI DE AROMA si GUST!\nAditivi nutritionali/kg:\nVitamina D3 (cholecalciferolum) – 450 IU, Vitamina E (DL-alpha-tocopheryl acetat) – 40 mg, E6/Zinc (zinc oxid) – 30 mg, E4/Cupru (cupru sulfat pentahydrat) – 3 mg, E5/Magneziu (magneziu oxid) – 2 mg, E2/Iodina (calciu iodat) – 0.3 mg Compusi analitici: proteine 10%, uleiuri si grasimi 6 %, cenusa 2,7%, fibre 0,6%, umiditate 79%, calciu 0,3%, Fosfor 0,25%.\nConditii de depozitare: A se depozita in loc ferit de umezeala si expunere directa la soare, la temperaturi de pana la 25°C.
\n

Instructiuni de hranire
\nHrana trebuie administrata in concordanta cu greutatea ideala a cainelui. Portiile initiale apar descrise in tabelul de pe ambalaj. Portia poate fi impartita pentru mai multe mese. Animalul trebuie sa aiba in permanenta apa proaspata. Dupa desigilare, pastrati la frigider. Se serveste la temperatura camerei.

Acorda o nota:
Din aceeasi categorie